Na de succesvolle ontwikkeling binnen ING Labs zet Invoice Trader de volgende stap om dé nieuwe norm van financieren te worden onder de vlag van ING Commercial Finance. Het platform wordt in het eerste kwartaal van 2020 gelanceerd.

De pilot van het programma loopt tot eind 2019. Ben je grootzakelijk ondernemer of professioneel investeerder en wil je de mogelijkheden ervaren? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier.

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op.


  • Nieuwe inzichten in bedrijfsfinanciering
  • Sneller groeien vanuit direct werkkapitaal
  • Pionieren in innovatieve financieringsvormen

Wie zijn wij?

Wij zijn een team met een passie voor innovatie. We ontwikkelen Invoice Trader omdat we geloven in een transparante manier waarop ondernemingen hun bedrijfsfacturen eenvoudig en snel in cash om kunnen zetten. Daarnaast willen we investeerders een aantrekkelijk platform bieden voor kortlopende investeringen tegen interessante rendementen.Maak kennis met ons team.

Nils Verlaat

Innovation Lead/Marketing


Nils richt zich als onafhankelijk adviseur op Digital Product Development en Marketing. Expertise op het vlak van Digitale Strategie maakt hem de juiste persoon om de innovatie door te ontwikkelen en in de markt te zetten. In zijn rol als Innovation Lead binnen Invoice Trader neemt hij ook de leiding op het vlak van de marketing van het platform.

Herman Sjoerds

Business Development/Sales


Herman is aanvoerder op het gebied van Business Development & Sales. Als Initiative Lead ING Global Accelerator heeft hij ervaring in praktische aspecten als Business Development, Customer Journey en Credit Management, waarbij innovatie en co-creatie gelden als belangrijke sleutelwoorden. Herman combineert professionaliteit en commerciële slagkracht om tractie te genereren voor innovaties.

Steven
 van Rij

Product Owner


Steven is Product Owner van Invoive Trader. Zijn arbeidsverleden bracht hem veel kennis en vaardigheden op het vlak van FinTech, betalingstechnologie en internet-businessmodellen. Hij ondersteunt ondernemingen in het bouwen, beheren en ontwikkelen van producten gericht op een optimale gebruikerservaring. Zijn focus bij Invoice Trader ligt op productontwikkeling, waarbij hij verantwoordelijk is de roadmap en implementatie.

Christian van Doesburg

Product manager​Christian is Product Manager en Customer Journey Expert en heeft binnen ING ervaring opgedaan als Operations Specialist, Casemanager en Accountmanager Business Banking. Zijn skills liggen bij Commercial Banking, Retail Banking en Credit Risk, waarbij Christian werkt vanuit het Lean Six Sigma-principe, een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties.


Bogdan's rol binnen ING starte eveneens binnen ING Labs, waar hij na 5 jaar ervaring als Software Engineer aan de slag is gegaan als Tech Lead met een duidelijk architectonisch IT-leiderschap. Binnen Invoice Trader is Bogdan de technische man, die met zijn aanpak zorgt dat het platform vanuit een gemeenschappelijke visie ook daadwerkelijk operationeel is. Hij beschikt over een uitzonderlijke kennis van software engineering & development.


Hier kan je ons vinden

Runnenburg 30, 3981 AZ Bunnik

Zien wat wij voor je kunnen doen?

We laten je graag en gratis een gepersonaliseerde demo zien. Beoordeel Invoice Trader in de praktijk en vraag een demo aan.


De mail is verstuurd. We nemen spoedig contact met je op.